Meer over mij

Beste Lezer,

Mijn naam is Lisette van Eechoud en mijn hele leven leef en werk ik al met honden. Nu bijna 10 jaar geleden volgde ik de opleiding tot Hondentrainer. Natuurlijk is dit een goede basis geweest maar het meeste over het gedrag van honden, de interactie met hen en hun communicatie onderling, wat hen motiveert en wat juist niet, heb ik geleerd door zelf honden te hebben, te trainen en privé-hondentrainingen te geven gedurende de afgelopen 9 jaar.

Omdat ik van mijn cursisten veel enthousiaste reacties ontvang, heb ik besloten mijn manier van trainen aan een veel grotere groep hondenbaasjes aan te bieden. Het is zo belangrijk dat je tijd en energie in je hond steekt en dat je leert met hem te communiceren zodat je echt plezier aan je hond kunt beleven en andersom! Dat breng ik graag aan iedere hondenbaas over!

Daarnaast stoor ik me mateloos aan mensen die zomaar aan een hond beginnen. Vandaar dat ik de website Je Liefste Hond in het leven heb geroepen. Door die website wil ik mensen die overwegen een hond te nemen, goed en leuk informeren over waar zij dan allemaal aan moeten denken. Voordat er een beslissing wordt genomen dus! Want geen hond heeft het verdiend om ergens terecht te komen, waar baas en hond elkaar niet begrijpen.

Op dit moment heb ik zelf twee geweldige honden! Twee Labrador Retrievers, een blonde reu Spot van ruim 2,5 jaar en een zwart teefje Beer van bijna 11 weken. Beer speelt de hoofdrol in mijn online puppycursus “Je Pup Trainen? Dat Kun Je Zelf!” En ze vond het super!

Als mijn Beer het super vond, kan jouw pup het ook leren! Ik neem je graag mee met je pup in mijn online cursus, zodat je stap voor stap ontdekt hoe je van jouw pup de geweldigste hond van de wereld kan maken!

Meld je gratis en vrijblijvend aan door je naam en e-mailadres hier achter te laten. Dan krijg je direct de eerste video te zien over de Bear-Methode!

Succes!